Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
36 Postów
Wojciech Jeleń
(Hannibal777)
Nowicjusz
ano wesołych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magdalena_d84 napisał:W takim razie ja wtrace swoje 3 grosze... bo widze, ze chyba nie pojaøes o co chodzi Gabrielowi...
A mówią gdzieniegdzie iż Kobiety Myślą jedynie Waginą ...
---
Czyżby się jednak Mylili ... !? .
---
A może to Kobiety , ukrywają tak skrzętnie , Własną Myśl Twórczą iż tylko w drodze , drobnych wpadek , odsłaniają Własną Faktyczną Mądrość .
Ach i och
...ŚWIĘTA ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Wojciech Jeleń
(Hannibal777)
Nowicjusz
no dobrze, zakładając, że moje uprawnienia zostaną zaakceptowane, lub ewentualnie doszkole sie na miejscu aby zostały zaakcpetowane oraz zakładając, ze znam język norweski w stopniu komunikatywnym, to czy ktokolwiek się orientuje na jakie zarobki i rodzaj pracy najczęściej można liczyc w tej branży?(przypominam ze podane przeze mnie uprawnienia dotyczą treningu stricte kulturystycznego czyli inst bodybuildingu, wkrótce zamierzam także zrobić crossfit lvl 1)

I jeszcze jedno- zna ktoś moze jakaś dobrą stronke z ołoszeniami o prace(moze byc po norwesku), bo póki co korzystam tylko z finn.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Hannibal777 napisał:
no dobrze, zakładając, że moje uprawnienia zostaną zaakceptowane, lub ewentualnie doszkole sie na miejscu aby zostały zaakcpetowane oraz zakładając, ze znam język norweski w stopniu komunikatywnym, to czy ktokolwiek się orientuje na jakie zarobki i rodzaj pracy najczęściej można liczyc w tej branży?(przypominam ze podane przeze mnie uprawnienia dotyczą treningu stricte kulturystycznego czyli inst bodybuildingu, wkrótce zamierzam także zrobić crossfit lvl 1)

I jeszcze jedno- zna ktoś moze jakaś dobrą stronke z ołoszeniami o prace(moze byc po norwesku), bo póki co korzystam tylko z finn.no

Z tego co wiem godzina osobistego trenera kosztuje ok. 500 nok tez zalezy od klubu.Oczywiscie trener nie dostaje calej kwoty
W Norwegii sa popularne silownie bezobslugowe. Wejscie na karte czynne 24/7
.

Najlepiej jak podzwonisz do klubow i popytasz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gabriel napisał:
magdalena_d84 napisał:W takim razie ja wtrace swoje 3 grosze... bo widze, ze chyba nie pojaøes o co chodzi Gabrielowi...
A mówią gdzieniegdzie iż Kobiety Myślą jedynie Waginą ...
---
Czyżby się jednak Mylili ... !? .
---
A może to Kobiety , ukrywają tak skrzętnie , Własną Myśl Twórczą iż tylko w drodze , drobnych wpadek , odsłaniają Własną Faktyczną Mądrość .
Ach i och
...ŚWIĘTA ...

U mnie tez mowia, ze Mezczyzni mysla jedynie "p...." a nie glowa....
czyzby mielii racje?

Wtracilam sie bo nie moglam juz czytac slow "papiery" okreslajace owe "dokumenty"...

..tyle ode mnie....

Wesolych Swiat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
alebazi a
(bela001)
Wiking
Możesz pewnie znaleźć prace w klubie Elixia. Nie wymagają norweskiego. Akceptują nasze "papiery". Stawka to 135 NOK za pierwsze 1,5h z klientem. Jeśli uda Ci się sprzedać pakiet treningów PT klientowi, wtedy stawka za godz. ok 235 NOK. Praca polega głównie na sprzedaży treningów personalnych, czyli na siedzeniu w biurze i dzwonieniu do klientów ew. na sprzedaży PT klientom w klubie. Nie masz żadnej podstawy, nie płaca za dzwonienie do klientów ani za odwołane przez klientów sesje. ile PT sprzedasz tyle zarobisz. I nie możesz nigdzie dorabiać, no, chyba, że na czarno..

Co do stron z pracą to lepszej o ile mi wiadomo nie ma. Jest jeszcze norweski UP: www.nav.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Agnieszka Agnieszka
(agnieszkaaus)
Wiking
Wiem, że już trochę czasu minęło, ale może ktoś z was się odezwie. Mam uprawnienia międzynarodowe federacji IFBB trenera personalnego kulturystyki i fitness już poziom advanced. Jestem również po filologii angielskiej oraz mam inne kursy i szkoły polskie raczej nie mające znaczenia zagranicą. Czy istnieje możliwość otrzymania pracy trenera jako trenera a nie w 90% sprzedawcy a 10% trenera? Jakie są możliwe zarobki obecnie i jak najlepiej zabrać się do szukania pracy na norweskich siłowniach? Specjalizuję się w kulturystyce i odchudzaniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Tym Tob
(Reggie)
Wiking
Jak jestes dobra w tym co robisz i bedzie zapotrzebowanie to dostaniesz prace z sama znajomoscia ang.
Silownie:
Elixia, Sats, Evo, Fresh firness, Actic, Fitness.xpress
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Agnieszka Agnieszka
(agnieszkaaus)
Wiking
Dzięki za odpowiedź.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Olaaa900
(Olaaa900)
Wiking
Zobaczcie, znalazłam fajny materiał o tym ile zarabia trener personalny, już teraz wszystko jest jasne

lepszytrener.pl/baza-wiedzy/dla-trenera/...trenera-personalnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok